Ansiktsbehandling
Denna kurs är för dig/er som vill ha lite kunskap om ansiktsbehandling och hudtyper. Bra komplement till din verksamhet eller om du är i stånd med att starta eget.

Jag använder två ekologiska hudvårdsserier –  Young Living och Alpnaering/Swissforms hudvårdsserie.

1800:-

Upplägg
Denna kurs görs under en heldag. Vi börjar med teori där vi går igenom hudtyper, journalföring bla. Sen jobbar vi praktiskt med hudanalys, rengöring, peeling, masker, hudkrämer och lite dekolletage massage. Avslutande ansiktsmassage och huvudmassage.

Kost/Logi
Kommer du inte från Malmö, finns här gott om hotell och välja mellan. Min lokal ligger vid Nobeltorget och ganska centralt. Bussen stannar precis utanför.

Jag bjuder på frukt och fika, du tar med dig lunch om du vill. Här finns kyl och mikrovågsugn. Vill du hellre köpa lunch finns det en del närliggande fik och restauranger att välja på. Utöver det ligger det även ett Coop rakt över torget.

Kursdatum 2021
Denna kurs kommer jag hålla två gånger om året – en gång på våren och en gång på hösten, om vi blir tillräckligt många. Just nu när restriktionerna är hårda, så tar jag endast emot 6 personer. Så det kan vara bra och anmäla om i tid om man vill gå kursen.

Vår: 16 maj 
Höst: 31 oktober
Plats: Moder Jords lokal på Olof Palmes Plats 1, 3:e våningen
Åldersgräns: 18 år
Intyg: Ett deltagarintyg delas ut vid kursens slut

Betalning 
En anmälningsavgift på 500 kr betalas i samband med anmälan, resterade betalas 1 vecka före kursstart. Uppge namn, adress, mobilnummer och mejladress vid anmälan. 

Anmälan: Du anmäler dig genom att boka via knappen nedan. Scrolla ner till menyn med kurser och välj Ekologisk lättare ansiktsbehandling.

Boka tid
Using Format