Massage för hemmabruk
Denna kurs är för dig/er som vill ha lite kunskap att massera för hemmabruk. Den är främst praktisk men vi går igenom lite teori i början. Kan vara bra med lite förståelse kring massage. En trevlig kurs där du/ni får lära er grundläggande grepp och ni tränar på varandra. Denna ligger över två dagar. En fördel är om ni är två personer som anmäler – familj/vänner/kollegor som lär er tillsammans. Då får ni även ett rabatterat pris. Se nedan för praktisk info.

2500:-


Innehåll

Den här kursen är uppdelad på två dagar där vi går genom kroppens alla delar, samt teori.
Dag 1 - Rygg, nacke/axlar och teori.
Dag 2 - Ben, fötter, armar och slutligen ansikte.

En perfekt kurs för er som vill kunna massera er själva och nära vänner. Det kan även vara ett steg vidare för att se om detta är något du/ni vill jobba vidare med.

Kost/Logi
Kommer du inte från Malmö, finns här gott om hotell och välja mellan. Min lokal ligger vid Nobeltorget och ganska centralt. Bussen stannar precis utanför.

Jag bjuder på frukt och fika, du tar med dig lunch om du vill. Här finns kyl och mikrovågsugn. Vill du hellre köpa lunch finns det en del närliggande fik och restauranger att välja på. Utöver det ligger det även ett Coop rakt över torget.

Kursdatum 2022
Denna kurs kommer jag hålla två gånger om året – en gång på våren och en gång på hösten, om vi blir tillräckligt många. Just nu när restriktionerna är hårda, så tar jag endast emot 6 personer. Så det kan vara bra och anmäla om i tid om man vill gå kursen.

Vår: 13-14 februari
Höst: ej klart ännu
Plats: Moder Jords lokal på Olof Palmes Plats 1, 3:e våningen
Åldersgräns: 18 år
Intyg: Ett deltagarintyg delas ut vid kursens slut

Betalning 
En anmälningsavgift på 500 kr betalas i samband med anmälan, resterade betalas 1 vecka före kursstart. Är ni två personer som anmäler er samtidigt (familj/vänner) så får ni 500 kr i rabatt vardera. Meddela detta vid anmälan, så jag skickar rätt faktura. Uppge namn, adress, mobilnummer och mejladress vid anmälan. 

Anmälan: Du anmäler dig genom att boka via knappen nedan. Scrolla ner till menyn med kurser och välj Massage för hemmabruk.

Boka tid
Using Format