Aroma Hot Stone - EJ TILLGÄNGLIG FÖR TILLFÄLLET!

Denna kurs är för dig som redan jobbar med massage eller annan kroppsbehandling. Passar superbra om man vill utveckla sin verksamhet, eller är i startgropen för att starta eget. Såklart passar den även för att ha massagen på hemmaplan för nära och kära.

Aroma hot stone är en djup massage som ges med varma stenar och som stryks utmed kroppen. Det är en avslappnade och stressreducerande massage som främjar både blod- och lymfcirkulationen. Värmen i stenarna gör att musklerna öppnar upp för djupare massage. Hot stone massage ger en underbar känsla av total välbefinnande.

Utöver att vara bra för muskler och cirkulation, främjar massagen även harmoni och ett positivt energiflöde, och kan ge ett meditativt tillstånd och en känsla av lugn.

Hot stone massage bygger på orientalisk filosofi och går mer än 3000 år tillbaka då denna massagemetod användes i det antika Kina och Indien. Metoden härstammar från den kinesiska medicinen och den japanska massagen.

Vid Aroma hot stone massage används släta, svarta bassalt-stenar (lavasten), som värms upp i ett vattenbad. De innehåller olika mineraler, framförallt järn, vilket gör att de har en god förmåga att bevara värmen. Massagen utförs med ekologisk massageolja i kombination med eteriska oljor som förstärker den avslappnande effekten. Då kommer man också längre in i muskeln utan att massagen upplevs som hårdhänt.

En underbar behandling att både få och ge!

1900:-

Upplägg
Denna kurs görs under en dag och består av teori och mestadels praktiska övningar. Vi går vi igenom ryggen, nacken/axlar och fortsätter med ben, fötter, armar, mage och slutligen ansiktet.

Diplomering
Utbildningen avslutas med praktiskt prov. Innebär att vi avslutar dagen med en helkroppsmassage på varandra. Du kan direkt efter diplomeringen börja göra behandlingar på andra.

Kost/Logi
Kommer du inte från Malmö, finns här gott om hotell och välja mellan. Min lokal ligger vid Nobeltorget och ganska centralt. Bussen stannar precis utanför.

Jag bjuder på frukt och fika, du tar med dig lunch om du vill. Här finns kyl och mikrovågsugn. Vill du hellre köpa lunch finns det en del närliggande fik och restauranger att välja på. Utöver det ligger det även ett Coop rakt över torget.

Kursdatum 2021
Denna kurs kommer jag hålla två gånger om året – en gång på våren och en gång på hösten, om vi blir tillräckligt många. Just nu när restriktionerna är hårda, så tar jag endast emot 4 personer. Så det kan vara bra och anmäla om i tid om man vill gå kursen.

Vår: 24 april  
Höst: 3 oktober 
Plats: Moder Jords lokal på Olof Palmes Plats 1, 3:e våningen
Åldersgräns: 18 år
Intyg: Ett deltagarintyg delas ut vid kursens slut

Betalning 
En anmälningsavgift på 500 kr betalas i samband med anmälan, resterade betalas 1 vecka före kursstart. Är ni två personer som anmäler er samtidigt (familj/vänner) Uppge namn, adress, mobilnummer och mejladress vid anmälan.

Using Format