Utbildning i regndroppstekniken

Lär dig på en enda dag, en skön och samtidigt effektiv behandling för rygghälsan, immunförsvaret och sinnelaget.   

Tre behandlingar i en

  • Den amerikanska urbefolkningen Lakota-stammens effleurage, som är sköna, fjäderlätta fingerstrykningar på ryggen som stimulerar nervsystemet. 
  • Vitaflex, en fingervickningsteknik som skickar impulser i kroppens elektriska system för att lösa upp blockeringar som orsakats av ohälsa. Vitaflex är en tretusen år gammal teknik från Tibet
  • Den uråldriga smörjningen med ekologiska eteriska oljor, som är växternas skyddande och livgivande vätska, som bl.a. ökar antioxidantaktiviteten i hela kroppen.  


Effektivare än massage!

Många upplever att Regndroppstekniken är effektiv än vanlig massage, då mycket små eteriska oljemolekyler, "växternas blod", snabbt en gång i kroppens alla organ och där med en gång börjar samarbeta med kroppens många ämnen och systemet med att stärka hälsan både fysiskt och känslomässigt. 

Innehåll
Den här kursen är uppdelad i två delar. Den första går vi genom teori och utövar praktiska övningar. Den andra delen är för den som vill diplomera sig för yrkesmässig användning.

Dag 1 - 09:00 - 18:00. Teori och praktik. 
Dag 2 - Diplomering för yrkesmässig användning. Datum enligt överenskommelse. 

Kost/Logi
Kommer du inte från Malmö, finns här gott om hotell och välja mellan. Min lokal ligger vid Nobeltorget och ganska centralt. Bussen stannar precis utanför.

Jag bjuder på frukt och fika, du tar med dig lunch om du vill. Här finns kyl och mikrovågsugn. Vill du hellre köpa lunch finns det en del närliggande fik och restauranger att välja på. Utöver det ligger det även ett Coop rakt över torget.

Kostnad
Pris dag 1 - 1700 kr
Pris dag 2 - 1000 kr
Paketpris dag 1 & 2 - 2400kr

Paketpriset betalar du i samband med dag 1. Dag 2 måste infalla inom 6 månader efter första tillfället. 

Utöver kostnad för själva kursen, tillkommer en kostnad för oljorna vi använder. Då får du ett regndroppskit med 9 eteriska oljor och 2 flaskor massageoljor. 1661:- 

Kursdatum:

Hösten 2022: 16 oktober och 27 november

Våren 2023: Ej klart ännu 

Betalning 
En anmälningsavgift på 500 kr betalas i samband med anmälan, resterade betalas 1 vecka före kursstart. 

Anmälan: Du anmäler dig genom att boka via knappen nedan. Scrolla ner till menyn med kurser och välj Regndroppsteknik.
Kontakta mig via mail för eventuella frågor.

Using Format