Alpnaering

Såser, buljonger, soppor och kryddor - bara ett fåtal av alla de produkter Alpnaering tillverkar och säljer. Utöver livsmedel finns det också diverse skönhetsprodukter till hela kroppen, från topp till tå. 

Alpnaerings sortiment utvecklas och tillverkas i Schweiz av familjeföretaget Nahrin AG. Grundidén är att jobba så naturligt som möjligt. Utelämnar tillsatser, konserveringsmedel och färgämnen så långt det går. Innehåller inte palmolja och många produkter är veganska, laktosfria, mjölkfria, glutenfria och glutamatfria. Alla produkter består av fina råvaror med lågt saltinnehåll, lite eller inget fett. 

Andra härliga fördelar med att köpa alpnaerings produkter är: ekologiska, nöjd-kund-rabatt, inte testat på djur, stor-pack, lång hållbarhet, inget tillsatt vitt socker, väldigt dryga och det bästa helt beroendeframkallande :)

Jag har varit återförsäljare av Alpnaerings produkter sedan 2004, och det bästa jag bestämde mig för. Vill inte vara utan dessa produkter.  

Här kommer jag uppdatera med nya kampanjer och tävlingar. Mer info kommer inom kort.

Är du intresserad av att köpa dessa produkter, kanske du saknar någon, kanske du vill börja sälja dem - hur det än är så är du välkommen att kontakta mig


Vill du vara med på tävlingar, få recept eller andra roligheter. Då är du välkommen till min facebook-grupp. Just nu har jag lite kul med kampanj-produkterna 

https://www.facebook.com/groups/395693454103307


Using Format