Renovering i min nya lokal

En liten uppdatering är kanske dags. Min flytt från Sorgenfri tar lite längre tid än jag planerade och sa från början.. 

Det ska totalrenoveras och stöter på lite problem (som faktiskt är trevliga problem), men tar då lite längre tid än man tänkt. Sen springer veckorna iväg, och plötsligt är vi snart inne i mitten av november. Vem hade trott detta 

Så med det sagt, så kan jag inte i skrivande stund säga exakt dag för inflyttning till nya lokalen på Folkets Hus på Nobeltorget. Men man kan nog inte räkna med att det blir i november, utan skulle närmre säga i december. Men är kvar på Sorgenfri in i det sista 

Kommer även att göra tätare uppdatering på min FB-grupp så ni hänger med i min nya lokal-resa. https://www.facebook.com/moderjordmalmo/

Kan utlova mycket trevliga saker 2021 

Önskar er en härlig söndag och fars-dag 


Flytten från Sorgenfri

Hej på er ;) 

I våras sa jag upp mitt kontrakt med MKB och min lokal på Sorgenfri, för att flytta till Nobeltorget.  Det är såklart blandade känslor, men är säker på att det är ett rätt beslut. 

Jag kommer att vara kvar i min lokal på Sorgenfri fram till slutet av november. Kan bli så att jag behöver stänga en vecka för flytten och min förhoppning är att öppna i det nya början av december. 

Min nya lokal

Vid Nobeltorget på Folkets Hus kommer min lokal att finnas. Det är på 3:e våningen och är en lite större lokal. Så nu är möjligheterna mycket större för mig och det ska bli fantastiskt kul och komma igång. Nu i skrivande stund börjar renoveringen, så det blir en fräsch lokal med IR-bastu, dusch och ny toalett. 

Till våren kommer jag att utveckla lite, men är fortfarande lite hemligt. Så jag hoppas ni följer med mig på resan.

Allt gott till er och må väl <3 


Ändring av hemsida

Hej alla

Är i förändringens tid och nu blir det en ny hemsida som jag håller på att fixa med.. eller rättare sagt, så är det min dotter Rebecca som står för det största hjälpen. Nu kan jag bara göra finliret :) 

Jag kommer att fylla på allterftersom jag blir färdig och vad som ska finnas på min sida. Dock blir det inte ingen webb-shop (därav min flytt som blir billigare)

Men håll ut och komentera gärna och kom med förslag eller annat. 

Vi ses och hörs och följ gärna med på min resa mot ny hemsida och ny flytt av lokal

Kram från Berit på Moder Jord

1
Using Format