Vem är jag?

Mitt namn är Berit Gustavsson och har varit verksam som återförsäljare av Alpnaerings produkter sedan 2004. För ungefär 8 år sedan utbildade jag mig även som massör och hade en egen massagestudio på Nobeltorget i Malmö, fram tills 2024. Massagen har varit en underbar del av mitt vuxna liv, men på grund av artros har jag nu valt att lägga det på hyllan. Istället lägger jag en högre växel i Alpnaering, som jag tycker så mycket om.

Livet är som livet är och på grund av saker som sjukskrivningar av stress och depressioner har mitt sätt att se på hälsa förändrats. Jag tänker mycket på vad jag använder på min hud och vad jag stoppar i min kropp. Naturliga och rättvisa produkter är något som ligger mig varmt om hjärtat och jag vill såklart dela min kunskap med resten av världen. Jag har stor erfarenhet av att hålla workshops och att utbilda i massage, hudvård och hälsa. 

För mig är det viktigt att vi lyssnar på våra kroppar och föder dem med bra produkter som stärker oss, både inifrån och utifrån - den ska trots allt bära oss genom hela livet. 

Tveka inte att höra av er om ni skulle ha frågor, om det så bara är att du vill ta en kaffe och prata om livet. 

Berit Gustavsson
073-205 54 20
berit.alp@gmail.com

Allt gott,
Berit. 

Using Format