Alpnaering och Swissform

Såser, buljonger, soppor och kryddor - bara ett fåtal av alla de produkter Alpnaering tillverkar och säljer. 

Alpnaerings sortiment utvecklas och tillverkas i Schweiz av familjeföretaget Nahrin AG. Grundidén är att jobba så naturligt som möjligt. Utelämna tillsatser, konserveringsmedel och färgämnen i högsta möjliga mån. Produkterna innehåller inte palmolja och många produkter är veganska, laktosfria, mjölkfria, glutenfria och glutamatfria. Alla produkter består av fina råvaror med lågt saltinnehåll, lite eller inget fett. 

Sedan 2006 har Alpnaering utökat med en ny produktserie som heter Swissform. En helt unik hudvårdsserie med högkvalitativa ekologiska och naturliga ingredienser för hela kroppen.

Andra härliga fördelar med att köpa Alpnaerings produkter är: 
- Du har en nöjd-kund-garanti
- Produkterna är inte testade på djur
- Stora förpackningar med lång hållbarhet
- Inget tillsatt vitt socker

Jag har varit återförsäljare av Alpnaerings produkter sedan 2004. Det är ett av de bästa besluten jag tagit - de har underlättat vardagen i köket och min kropp tackar mig varje dag, både för näringen och hudvården. Är du intresserad av att boka in en provsmakningskväll och/eller hudvårdsdemonstration, kan du läsa mer om det här. Skulle du tycka det var kul att bli återförsäljare själv, hittar du mer information här.

Nyfiken på sortimentet?  Eller vet du redan vad du behöver? Kontakta mig via mail, kanske är din produkt på kampanj just nu! 
Vill du vara med på tävlingar, få recept eller hålla dig uppdaterad om kampanjpriser? Då är du välkommen till min facebookgrupp*.

Mitt Alpnaering - Facebookgrupp

*Har du inte Facebook? Skicka mig ett mail så återkommer jag med vad som är aktuellt just nu!

Beställningsformulär

Vet du redan vad du vill beställa? Du kan göra det direkt här, snabbt och enkelt. 

Specificera i meddelandet vilka produkter du vill ha och hur många så återkopplar jag så fort som möjligt för vidare hantering. 

Using Format