Collage Complex

Den helt fantastiska kollagenet som totalt förändrat mitt liv sen den kom in i Alpnaering januari 2023. Jag har fått artros och det är en av anledningarna till att jag avvecklar med massageverksamhet. Jag har ätit kollagen i många år innan och när vi fick i denna blev jag lyrisk och förhoppningsfull - dels för att jag kunde handla billigare till mig själv och dels för det var så många fler aktiva ingredienser i denna. Min artros enligt min fysioterapeut är åldersrelaterad och sitter mest i mina knä, men även höfter och nu då även i händer, därav att jag slutar med massage. Jag kunde inte gå nerför trappor utan att det skar som kniv in i knät. Långa promenader var problem för min höfter och nu då massagen som gjorde att jag får så ont i mina händer.

Så påbörjade collagen complex mitten av januari 2023 och redan efter tre veckor märkte jag att det gick att gå ner för trappor utan jättesmärtan - och blev helt galet glad. Tiden gick och jag drack den varje dag, varje vecka, varje månad.. Nu idag kan jag säga att jag har inte träffat på något som är så bra. Mina knä känns väldigt lite och jag springer ner för trappor utan att det gör ont. Min hud är mjuk och elastisk och mitt hår & naglar är inte som förr. 

Nu har jag även fått min man att dricka den varje dag och han känner också av att det gör mindre ont i hans knän. 

Kan rekommendera denna till 110 % till alla som har lite problem med leder, hud, hår eller naglar. Eller andra bekymmer - kontakta mig så berättar jag gärna mer kring denna produkt




Min nya fina hemsida

Nya tider och dags att vara mer aktiv på min hemsida. Ni som vet ni vet! Jag har ett avslutat kapitel inom massagebehandlingar och börjar ett nytt med Alpnaering… eller nytt är det egentligen inte, för jag har varit med som återförsäljare sedan 2004, men jag ska jobba mer här och det blir nytt för mig. 

Så häng med här vettja :) och kanske du är intresserad av att handla, vara värd/värdinna, kanske bli återförsäljare eller bara få nyhetsbrev och få ta del av kampanjer och extraerbjudande. 



1
Using Format