Renovering i min nya lokal

En liten uppdatering är kanske dags. Min flytt från Sorgenfri tar lite längre tid än jag planerade och sa från början.. 

Det ska totalrenoveras och stöter på lite problem (som faktiskt är trevliga problem), men tar då lite längre tid än man tänkt. Sen springer veckorna iväg, och plötsligt är vi snart inne i mitten av november. Vem hade trott detta 

Så med det sagt, så kan jag inte i skrivande stund säga exakt dag för inflyttning till nya lokalen på Folkets Hus på Nobeltorget. Men man kan nog inte räkna med att det blir i november, utan skulle närmre säga i december. Men är kvar på Sorgenfri in i det sista 

Kommer även att göra tätare uppdatering på min FB-grupp så ni hänger med i min nya lokal-resa. https://www.facebook.com/moderjordmalmo/

Kan utlova mycket trevliga saker 2021 

Önskar er en härlig söndag och fars-dag 

Using Format