Bli värd/värdinna!

Bli värdinna/värd för en mat, hälso- och/eller hudvårdskväll!

Alpnaerings produkter säljs på så kallade homepartys. Det är ett både smart och roligt sätt att handla på för dig som är kund. Du får prova på allt du är intresserad av, får recept och tips som du har användning för både till vardag och fest. Är du dessutom intresserad av kost, hälsa och hudvård så finns det mycket för dig! Här kan du planera dina inköp i lugn och ro, få svar på frågor och göra din beställning direkt.

Som värdinna/värd bjuder du in gäster till en demonstration hemma hos dig. Temat för kvällen bestämmer du tillsammans med mig.
Du får även som tack för att du är värdinna speciella erbjudanden och utöver det dessutom välja någon eller några produkter utan kostnad. 

→ Ett exempel kan vara att jag bjuder på en smak-meny med dipp-såser, någon god färskost, en pizza-bit, köttbullar eller några andra smårätter. 

→ Ett annat exempel på tema kan vara mini-SPA för mjuka händer eller en ansiktsbehandling med Swissforms naturliga hudvård.

Är du intresserad av att veta mer eller vet du redan att du vill boka in? Fyll i kontaktformuläret nedan, så tar vi det därifrån!

Using Format