Vem är jag?

Jag startade min verksamhet för nu snart 5 år sedan, mycket pga av utmattning, depression och ångest. Denna "sjukdom" som många tyvärr drabbas av. Jag är i botten ekonom och jobbade i samma företag i snart 15 år. Men från ett familjeföretag där man fick vara med i en från litet till stort var roligt. Sen blev det större och där krossades lite min drömmar. Sen blev min mamma sjuk, vilket gjorde att jag vakade lite över henne som en hök, samtidigt som vår hund också blev äldre och sjukare. Alla dessa tre gjorde att jag inte förstod vad som hände mig förrän det var för sent. 

Så jag blev sjuk och i sjukskrivningen gick jag på KBT och det var det som blev min räddning och jag klarade mig utan dessa antidepressiva medel tack o lov (nu säger jag detta för egen del, och har full respekt för dem som behöver det) . Men hon hjälpte mig med några verktyg som gjorde att jag hittade en helt ny väg, och den vägen gick till hälsa för vår kropp. Jag höll ju redan inom med naturliga produkter och gjorde mycket egen kroppsvård utan en massa konstiga ingredienser. Egen tvål som är helt fantastiskt. Damen sa till mig att kanske det var detta jag skulle äga mig åt.. och min tanke var att jag var för gammal.. men hon fick mig på andra tankar. Tack till henne för nu idag 5 år senare har jag eget företag och utbildade mig inom hälsa och massage. 

Sedan 2004 har jag varit återförsäljare för Alpnaering, vilket är matprodukter som är tillverkade i Schweiz med naturliga ingredienser. Sedan även Swissform som är naturlig hudvård. Älskar verkligen deras produkter, och här jobbar jag med försäljning i min lokal men man kan även ha homeparty.  

Och med ovan skrivna leder det vidare till där jag är idag. Startar upp min verksamhet i Oxie, för att sedan hitta en lokal på nya Sorgenfri, där jag nu har varit sedan 2017. Nu tar jag ett nytt steg och flyttar slutet av 2020 till ny lokal på Nobeltorget inne på Folkets Hus. 

Jag erbjuder svensk klassisk massage, lymfmassage , regndroppsmassage, aromamassage och e nklare ekologisk ansiktsbehandling .  

Försöker se holistiskt på dina "problem" vilket innebär lite att du kommer för en ryggmassage för att du har väldigt ont, så jag kan hitta eller saken och vad man skulle göra för att komma åt det. Se det som en tårta som är uppdelat på olika bitar. Varje bit representerar ett område som kan vara orsaken till ditt problem. Vill du veta mer?

Tveka inte att höra av är om ni skulle ha frågor!

Using Format