Vem är jag?

Jag startade min verksamhet för nu snart 5 år sedan, mycket pga av utmattning, depression och ångest. Denna "sjukdom" som många tyvärr drabbas av. Jag är i botten ekonom och jobbade i samma företag i snart 15 år. Men från ett familjeföretag där man fick vara med i en resa från litet till stort var otroligt roligt. Sen blev det större och där krossades lite min drömmar. Sen blev min mamma sjuk, vilket gjorde att jag vakade lite över henne som en hök, samtidigt som vår hund också blev äldre och sjukare.. Alla dessa tre gjorde att jag inte förstod vad som hände mig förrän det var för sent. 

Så jag blev sjuk och i sjukskrivningen gick jag på KBT och det var det som blev min räddning och jag klarade mig utan dessa antidepressiva medel tack o lov (nu säger jag detta för egen del, och har full respekt för dem som behöver ta det). Men hon hjälpte mig med några verktyg som gjorde att jag hittade en helt ny väg, och den vägen gick  till hälsa för vår kropp. Jag höll ju redan på innan med naturliga produkter och gjorde mycket egen kroppsvård utan en massa konstiga ingredienser. Egen tvål som är helt fantastiskt. Damen sa till mig att kanske det var detta jag skulle ägna mig åt.. och min tanke var att jag var för gammal.. men hon fick mig på andra tankar. Tack till henne för nu idag 5 år senare har jag eget företag och utbildade mig inom hälsa och massage. 

Och med ovan skrivet leder det vidare till där jag är idag. Startar upp min verksamhet i Oxie, för att sedan hitta en lokal på nya Sorgenfri, där jag nu har varit sedan 2017. Nu tar jag ett nytt steg och flyttar slutet av 2020 till ny lokal på Nobeltorget. 

Jag erbjuder svensk klassisk massage, terapeutisk massage, regndroppsmassage, lymfmassage, hot stone massage, ekologisk ansiktsbehandling, medicinsk laserbehandling och har även en IR bastu (plats för 2 personer).  

Nu sedan våren 2021 kommer jag erbjuda kurser/utbildningar med RDT (Regndroppsteknik), Massage för hemmabruk, Aroma Hot Stone och Ekologisk enklare ansiktsbehandling. Kommer även att komma evenemang med andningsteknik och mindfulness. 

Försöker se holistiskt på dina "problem" vilket innebär lite att om du kommer för en ryggmassage för att du har väldigt ont, så försöker jag hitta osaken och vad man skulle kunna göra för att komma åt det. Se det som en tårta som är uppdelat på olika bitar. Varje bit representerar ett område som kan vara orsaken till dina problem. Vill du veta mer?

Tveka inte att höra av er om ni skulle ha frågor!

Using Format